ads
Unknown Study and drawing Hi! In fact, I must do one job, so I just wanted to write a short blogpost . I said in one of my previous posts about the important english ... 5

Study and drawing

Hi! In fact, I must do one job, so I just wanted to write a short blogpost . I said in one of my previous posts about the important english language test ? I didn't it, because from the morning to the evening we had guests, and in the evening my mother took my laptop for a couple of hours to play her favorite games . On this night I hadn't strength, so I just must to do it today . The main task for today .
I'm drawing so much recently. I want to learn how to draw well, so lately on my bed is always possible to find a notebook with a pencil. By the way, I accidentally found a Bob Ross video tutorial on Youtube, he paints very fast, and pretty, so be sure to take a look, I suggest .

Привет! На самом деле я должна выполнить одно задание, так что я просто хочу написать короткий блогпост. Я говорила в одном из предыдущих постов о важном тесте по английскому языку? Я его так и не смогла выполнить, ведь к вечеру у нас были гости, а потом мама взяла мой ноутбук на пару часиков, чтобы поиграть свои любимые игры. Ночью на это у меня не было просто сил, так что я просто должна это сегодня выполнить. Главная задача на сегодня.
Еще я в последнее время много рисую. Хочу научится  рисовать хорошо, так что в последнее время на моей кровати всегда можно найти блокнот с карандашом. Кстати, я случайно на Youtube нашла видеоуроки Боба Росса, он рисует очень быстро и красиво, так что обязательно посмотрите, я советую.






Related Posts On Art ,Diary ,Photos made by me ,Tips


Copyright © Tattoo Russian

Sponsored By: Tattoo Russian Template By: Free Blogger Templates