ads
Unknown Early Usually at this time I sleep, but today I decided to take myself in hand and hour and half, I don't sleep,  but still get long sleep aga... 5

Early

Usually at this time I sleep, but today I decided to take myself in hand and hour and half, I don't sleep,  but still get long sleep again. I need to train myself to wake up up early! But now... I want to sleep. And I want to eat. I have not had breakfast, so I do not even know what I want more.
Now that I plan to learning a whole day! These two days maybe I didn't learn anything , so all is bad with study at the University. Want to go back to school, not only the eleventh class,because the math exam I passed quite by accident, I would have failed a second time!
Have a nice day!

Обычно в это время я сплю, но сегодня я решила себя взять в руки и я уже полтора часа, как не сплю, всё равно получается, что долго спала. Нужно себя приучить вставать раньше! Но сейчас... я так хочу спать. И есть. Я еще не позавтракала, так что я даже не знаю, что хочу больше.
Теперь у у меня в планах целый день учиться! Я уже по-моему два дня ничего не учила, так что с учебой в университете всё плохо. Хочу обратно в школу, только не одиннадцатый класс, потому что экзамен по математике я сдала совершенно случайно, я бы уже не смогла во второй раз так!
Хорошего дня!


Related Posts On Diary ,My photos


Copyright © Tattoo Russian

Sponsored By: Tattoo Russian Template By: Free Blogger Templates